ето ти схема
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не иска да запали топла
Collapse
X
-
Като собственик на такъв автомобил бих те посъветвал да провериш първо ел.клапана на входа на ГНП-то, след това свещите една по една, може да има дефектирала и да го прави когато двигателя е горещ, релето на подгрева, което се намира зад шината на акумулатора и датчика от който черпи информация, същият е забит мисля че в термостата. Друго просто няма какво да е на този двигател или недостига гориво или проблем с подгрева.
Comment
-
Първоначално публикувано от toni791 Покажи съобщениеКато собственик на такъв автомобил бих те посъветвал да провериш първо ел.клапана на входа на ГНП-то, след това свещите една по една, може да има дефектирала и да го прави когато двигателя е горещ, релето на подгрева, което се намира зад шината на акумулатора и датчика от който черпи информация, същият е забит мисля че в термостата. Друго просто няма какво да е на този двигател или недостига гориво или проблем с подгрева.
Comment
-
Мисля че най добре е да го упътите колегата,къде да отиде,при някой който е в час с тд-тата
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:12 ----------
С мойта за сега немам проблеми,но ще се радвам да се срещна с колега,който разбира повече от мене от този корав мотор
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopifeca Покажи съобщениеМисля че най добре е да го упътите колегата,къде да отиде,при някой който е в час с тд-тата
---------- Post added at 20:15 ---------- Previous post was at 20:12 ----------
С мойта за сега немам проблеми,но ще се радвам да се срещна с колега,който разбира повече от мене от този корав мотор
Comment
-
От Бургас съм. Понеже проблема го прави периодично си мисля че няма кой да ми помогне в сервиз и затова се опитвам да направя някои измервания и наблюдения. Иначе познавам голяма част от местните майсториОт вчера не го е правила и сега я наблюдавам. През това време изчистихме клемите на релето за подгрева, захранването му, клемата на температурния датчик. Когато пак направи номера ще и подам директно захранване на стоп клапана на помпата да видя какво ще се получи. Друго което смятам да направя е да измеря температурния датчик и евентуално със съпротивление да имитирам студен двигател и няколко дена да се кара така. Разбира се ако открия причината ще пиша тук.
Comment
-
Първоначално публикувано от hrsitow Покажи съобщениеОт Бургас съм. Понеже проблема го прави периодично си мисля че няма кой да ми помогне в сервиз и затова се опитвам да направя някои измервания и наблюдения. Иначе познавам голяма част от местните майсториОт вчера не го е правила и сега я наблюдавам. През това време изчистихме клемите на релето за подгрева, захранването му, клемата на температурния датчик. Когато пак направи номера ще и подам директно захранване на стоп клапана на помпата да видя какво ще се получи. Друго което смятам да направя е да измеря температурния датчик и евентуално със съпротивление да имитирам студен двигател и няколко дена да се кара така. Разбира се ако открия причината ще пиша тук.
Comment
Comment